...Blog...

Op deze pagina laat ik zien waar ik mee bezig ben. De artikelen die ik schrijf zijn ter inspiratie om liefde te laten leven in jouw leven.

Everlasting Love?

Toen ik onlangs op een bruiloft was van twee verliefde mensen, kwam er een vrijgezelle jonge man naar me toe. ‘Hartstikke leuk, zo’n bruiloft,’ zei hij terwijl hij een teug van zijn biertje nam, ‘maar ik geloof er eigenlijk niet in. Ik geloof niet dat mensen elkaar voor de rest van hun leven trouw en liefde kunnen beloven. Hoe kun je nu al weten dat je elkaar altijd trouw blijft? Dat je altijd van die ene persoon blijft houden en dat er nooit iemand voorbij komt die leuker of mooier is? Werkt seriële monogamie niet veel beter?’ lees meer...

Dit wil ze (niet)!

Wat willen vrouwen nou wel? En wat niet?
Maarten Vermeulen en Thom Hofstede maakten er een overzichtelijk lijstje van, zodat nu geen enkele man meer kan zeggen dat hij niet weet wat hij voor zijn vrouw moet kopen.
Check het lijstje hier en maak je vrouw eindeloos gelukkig! lees meer...

Keuzestress

Het is momenteel drukker dan ooit op de online dating markt. Na het overweldigende gezelligheidsgebeuren van december is januari in al zijn grauwe eenzaamheid nogal imponerend. En dus gaan we massaal op zoek naar het grote geluk dat liefde kan brengen.
Tegenwoordig gaat dat gepaard met de nodige keuzestress. Maar is dat eigenlijk wel zo anders dan vroeger? Is de 'wat als'-gedachte niet gewoon van alle tijden?
lees meer...

Relatieweekend Italië

** NIEUW **
Even heerlijk samen weg én investeren in je relatie? Dan is een Relatie-Retraite in een prachtige villa in Italië misschien wel iets voor jullie... lees meer...

Waarom mijn man mij bedroog

Waarom mijn man mij bedroog
(en ik besloot niet van hem te scheiden) lees meer...

Ladies Night!

Het is alweer even geleden, maar wat was de presentatie van mijn boek 'Ik wil heel dicht bij je zijn' een feestje!
Check hier de foto's voor een korte impressie! lees meer...

Gunnend liefhebben

Als meest gegeven reden voor een echtscheiding wordt 'op elkaar uitgekeken' genoemd. Maar kun je wel echt op elkaar zijn uitgekeken? Kunnen we ons nog onbaatzuchtig met de ander verbinden? Of zijn we gewoon hard op weg om ten onder te gaan aan ons eigen egoïsme?
lees meer...

Ik wil heel dicht bij je zijn

Ik wil heel dicht bij je zijn is een boek over beminnen, over verbinden, over genieten en overgave. Seks is ontzettend belangrijk, het raakt aan je kern, aan wie je bent. Ik zie in mijn praktijk voor relatiecoaching hoe het mensen uit elkaar kan drijven. Ik hoop met dit boek stellen handvatten te geven om te kunnen genieten van seks en het mensen juist dichter bij elkaar te laten brengen. lees meer...

Don’t mind the porn?

Een tijd terug werd ik gebeld door een man die in totale paniek verkeerde. ‘Ik heb mijn huwelijk kapot gemaakt. Want ik heb porno gekeken!’ riep hij in wanhoop uit... lees meer...

Happy Single?!

Voor veel singles zijn de feestdagen een ware bezoeking geweest. Wéér die vraag waarom zo’n leuke vrouw als jij nou nog geen vriend heeft of die vriendelijke opmerking dat iemand nog wel een leuk meisje voor jou weet.
Relaties lijken de norm. Sla een willekeurig tijdschrift open en je ziet gelukkige gezinnetjes genieten van een romantisch kerstdiner. En zie maar eens een hypotheek rond te krijgen op één salaris.
Zijn we pas compleet als we een relatie hebben? Of kun je als single ook gewoon gelukkig zijn?
lees meer...

(c) 2018 - Gerealiseerd door: Het Nieuwe Web