...…Luisteren…...

Relatiecoaching is er voor allerlei soorten mensen. Voor stellen die al langere tijd getrouwd zijn en ontdekken dat ze elkaar eigenlijk helemaal niet zo goed kennen, voor stellen die een paar jaar samen zijn en tegen hardnekkige problemen aanlopen, maar ook voor stellen met trouwplannen die goed voorbereid hun leven samen in willen gaan en voor stellen die hun (goede) relatie gewoon even een boost willen geven. En er is zelfs relatiecoaching voor singles!
En al deze mensen zeggen achteraf: waarom doen niet meer mensen dit?!

Doordat je twee verschillende mensen bent, met verschillende persoonlijkheden en bagage, kom je elkaar hoe dan ook tegen in je relatie. Dat kan vanzelf goed gaan, maar het kan je enorm helpen door er eens met een ander over te praten. Dus niet pas wanneer je grote problemen hebt, maar gewoon omdat je het elkaar waard vindt in elkaar te investeren. Eigenlijk dus heel normaal. Sterker nog: dit zou wel eens het nieuwe normaal kunnen worden ;-)…

Cocky’s kracht ligt erin dat ze in korte tijd de kern te pakken weet te krijgen en je met concrete handvatten aan de slag kan laten gaan. Dat vraagt dus jullie motivatie en inzet, maar het is ook gewoon heel erg leuk.

Let op: momenteel is er een wachtlijst van ongeveer 2 maanden. De coachingsgesprekken hebben plaats op maandag.

Hebben jullie trouwplannen en willen jullie je voorbereiden op jullie leven samen? Dan zijn de Yes-I-Do!-sessies echt iets voor jullie. In ongeveer drie gesprekken (of twee wat langere) gaan jullie in gesprek over jullie dromen, verwachtingen, behoeften en verschillen. Dat wordt helemaal aangepast aan jullie eigen wensen. Een heerlijke en waardevolle manier om samen naar jullie dag toe te leven!

Tip: Heeft u kinderen met trouwplannen? Geef hun dan een paar sessies cadeau. Een prachtige manier om Liefde door te geven.

Lees hier de reactie van een enthousiast stel:

“Met onze trouwdatum in zicht wilden we heel graag een aantal gesprekken met een relatiecoach of therapeut om, vooraf aan ons huwelijk, te investeren in onze relatie, elkaar beter te leren kennen en aangeleerde vervelende patronen te doorbreken met het doel ‘samen een leven lang gelukkig zijn’.
We hebben enorm genoten van de sessies met jou, Cocky! We voelden ons snel bij je op ons gemak en konden alles met je bespreken. Soms gingen we met ‘lood’ in onze schoenen naar jou toe, omdat we er samen even niet uit kwamen. Dankzij jouw coaching leerden we echt naar elkaars hart te kijken. Het was soms best confronterend, maar jij wist er de juiste balans in te brengen door je humor en positiviteit.
Je hebt ons er tijdens de sessies bewust van gemaakt dat we mogen zijn wie we zijn, elkaar daarin moeten accepteren; we zijn niet perfect en dat hoeft ook niet. Je benoemde eerlijk waar we goed in waren en waarin we konden leren om onze liefde nog sterker te maken. Super fijn dat je zo snel doorhad wat er tussen ons gebeurde of in ons persoonlijk omging.
Na iedere sessie groeide onze liefde voor elkaar steeds meer en we gaan nu in volledige zekerheid en vertrouwen ons huwelijk in!

We danken God dat Hij jou op ons pad bracht, je was een zegen voor ons! We hopen in de toekomst vaker bij je terug te komen voor een APK’tje, zoals jij dat noemt 😉 We kijken er nu al naar uit!

Dankjewel voor alles, lieve Cocky!”

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Nieuw in mijn praktijk: de Relatieboost. Tijdens een lange sessie van tweeëneenhalf uur, chocola, koffie en thee (en een welverdiende pauze tussendoor) proberen we in korte tijd boven tafel te krijgen wat er speelt in jullie relatie en waar investering nodig is. Ideaal als je even stil wilt staan bij je relatie of als je bijvoorbeeld wat verder weg woont.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Een gezonde ruzie op zijn tijd is niet erg. Maar als je bijna elke dag tegen dezelfde ruzies aanloopt, is dat heel vervelend en kan het jullie relatie erg schaden. Waar komt zo’n conflict vandaan? En belangrijker: hoe komen jullie ervan af?
Tijdens deze gesprekken kijken we wat voor jullie de beste manier is om om te gaan met conflicten en hoe je ze kunt voorkomen.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Wist je dat het verliefdheidshormoon maar zo’n anderhalf tot drie jaar werkt? Daarna gaat het vaak niet meer zo vanzelf met de liefde. In elke relatie kan het voorkomen dat je elkaar kwijt lijkt te zijn. Doordat je erg druk bent met je werk of door verschillen waar je maar tegenaan blijft lopen.
Tijdens deze gesprekken proberen we jullie band weer te vinden en te herstellen. Belangrijke voorwaarde hierbij is dat je allebei gemotiveerd bent om ervoor te gaan.
Tip: Wacht niet te lang met hulp zoeken als je elkaar kwijt dreigt te raken. Hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans dat jullie band weer hersteld kan worden!

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Het kan maar zo gebeuren dat je op een dag wakker wordt en denkt: ‘Is dit het nu?’ Waar is de tijd gebleven dat je uren met elkaar in bed door kon brengen en genoeg had aan elkaars lichaam en aanwezigheid?
Seks speelt een belangrijke rol in een relatie. Het maakt je relatie spannend en sprankelend en het verstevigt jullie band. Maar natuurlijk zijn er ook andere factoren die ervoor zorgen dat je opnieuw verliefd op elkaar kunt worden.
Tijdens deze gesprekken proberen we jullie relatie weer een boost te geven.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Als er een baby bij komt, verandert dat niet alleen veel in je gewone leven, ook je relatie verandert erdoor. Je kunt niet meer alles doen wat je voorheen deed, je hebt andere prioriteiten en voor vrouwen is hun hele hormoonhuishouding ook nog eens volledig ontregeld (met alle gevolgen van dien). Hoe vind je een nieuwe, gezonde balans in jullie relatie? Hoe zorg je ervoor dat jullie elkaar niet kwijt raken in de mist van poepluiers en slapeloze nachten?
Juist als je kinderen hebt, is het belangrijk dat jullie het samen goed hebben. Want het mooiste cadeau dat je je kinderen kunt geven, is hun laten zien dat papa en mama veel van elkaar houden!

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Naar een relatie verlangen is heel natuurlijk. Het zit in onze genen om ons met iemand te willen verbinden. Vind jij het lastig om een relatie aan te gaan? Loop je elke keer tegen dezelfde dingen aan? Heb je bagage (of liever: ballast) uit je opvoeding of eerdere relaties meegekregen waar je maar niet vanaf komt? Of ben je gewoon benieuwd hoe een relatie werkt?
Tijdens deze gesprekken proberen we een helder beeld te krijgen van jouw behoeften en verlangens in een relatie en hoe je die het beste aan kunt gaan.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. EFT klinkt misschien heel klinisch en therapeutisch, maar het is juist heel praktisch! Je ontdekt bijvoorbeeld dat die steeds terugkerende ruzie over het huishouden (of een ander schijnbaar oppervlakkig onderwerp) een veel diepere laag heeft. Door die laag te herkennen, leer je naar elkaars hart te kijken. En door naar elkaars hart te kijken, kom je weer met elkaar in verbinding. Het helpt je om je kwetsbaarheid te durven laten zien aan je Geliefde en het helpt je om de kwetsbaarheid van je Geliefde te zien.
EFT heeft een hoge slagingskans, meer dan andere relatietherapieën. Kijk hier voor meer informatie over EFT.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

Omdat relatiecoaching voor iedereen mogelijk moet zijn, is het tarief afhankelijk van inkomen. Kijk hier voor de tarieven.

Relatiecoaching is er voor allerlei soorten mensen. Voor stellen die al langere tijd getrouwd zijn en ontdekken dat ze elkaar eigenlijk helemaal niet zo goed kennen, voor stellen die een paar jaar samen zijn en tegen hardnekkige problemen aanlopen, maar ook voor stellen met trouwplannen die goed voorbereid hun leven samen in willen gaan en voor stellen die hun (goede) relatie gewoon even een boost willen geven – een soort APK’tje dus. En er is zelfs relatiecoaching voor singles!
En al deze mensen zeggen achteraf: waarom doen niet meer mensen dit?!Werken aan je relatie is niet alleen gezond, het is iets wat erbij hoort. Want doordat je twee verschillende mensen bent, met verschillende persoonlijkheden en bagage, kom je elkaar hoe dan ook tegen in je relatie. Dat kan vanzelf goed gaan, maar het kan je enorm helpen door er eens met een ander over te praten. Dus pas wanneer je grote problemen hebt, maar gewoon omdat je het elkaar waard vindt in elkaar te investeren.Na een intakegesprek wordt in overleg een passend traject voorgesteld.
Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met Cocky.

(c) 2018 - Gerealiseerd door: Het Nieuwe Web